DE TUIN VAN JE DROMEN BINNEN HANDBEREIK

Je tuinarchitect heeft een magnifiek plan getekend. Maar hoe wordt jouw plan een concreet project? Met Nerinckx natuurlijk! Je kan rekenen op ons vakmanschap om je hele tuinproject van a tot z te realiseren.

Grondwerken

Tuinaanleg begint meestal met grondwerken: het nivelleren van het terrein om een vlakke gazon te bekomen, niveauverschillen aanbrengen, putten graven voor zwembaden, vijvers, ... Wij doen het allemaal met het nodige vakmanschap.

Inzaaien en onderhouden gazon

Het gras is niet altijd groener aan de overkant. Toch niet als je je grasperk laat aanleggen door Nerinckx. We zijn gespecialiseerd in het aanleggen, onderhouden en renoveren van je gazon.

Aanleg van een nieuw gazon

We voeren de nodige grondwerken uit en zaaien het gras zorgvuldig in. Dan is het even wachten tot de eerste grassprietjes zichtbaar zijn. Eenmaal je gazon een mooie groene vlakte is, kan je het maaien.

Onderhoud van je gazon

Hou je niet van de geur van vers gemaaid gras? Of net wel, maar niet van het karwei om je gazon zelf te maaien? Doe dan een beroep op Nerinckx. We maaien, verticuteren, bemesten …

Kortom: we zorgen voor het volledige onderhoud van je grasperk. Zo kan jij zorgeloos genieten van een prachtig gazon!

Renovatie van bestaande gazons

Heeft je gazon zijn beste tijd gehad: te veel mos en onkruid, kale plekken … ? Dan is het misschien nodig om je grasperk te renoveren.

Wij nemen je oud gazon onder handen en herstellen het in zijn groene glorie.

Aanleggen van beplanting

Wat is een tuin zonder planten? Wij staan jou met raad en daad bij voor de beplanting van jouw tuin. Op die manier kan je snel genieten van jouw eigen groen oase.

Aanleggen van verharding

Een tuinpad, een oprit, een terras? Wij zorgen voor de nodige verharding. Voor een waterdoorlatende verharding werken we met Terradec. Dat is een waterdoorlatend en duurzaam verhardingssysteem van gebonden granulaten voor buiten en is ideaal voor parkings, opritten, tuinpaden, voetpaden, rond zwembaden en bomen.

Plaatsen afsluitingen of poorten

Rond jouw tuin kunnen we een afsluiting en/of een poort voorzien. Voor de afsluiting zijn diverse materialen mogelijk: betonplaten, hout, afsluitingsdraad, een combinatie van beton en hout, ...

Offerte voor jouw droomtuin

Wil je jouw droomtuin werkelijkheid zien worden? Contacteer ons nu voor een offerte op maat.

Onderhoud

Wij houden jouw tuin of groene ruimte het hele jaar door in topconditie! Zowel voor particulieren, bedrijven, industrie als overheid.

Naast algemeen onderhoud, kan je bij ons terecht voor:

  • Rooien van hagen
  • Klieven van brandhout
  • Snoeien en vellen van bomen
  • Klepelmaaien van bossen en gronden
  • Maaien, onderhouden en renoveren van grasperken
  • Alle sproeiwerken, uitgevoerd met de nodige zorg
  • Schoonmaken, bewerken en klaarleggen van bouwgronden

Geef je je tuinonderhoud graag uit handen? Bel ons nu op 054 50 35 44.